Editura Nicol

Cosul dvs. contine produse în valoare de 0 lei Vezi cos
Editura Nicol

Contact

Editura NICOL
Str. Al. Depãrãþeanu 29-31
Sector 1, Bucureºti

Tel: 0752 205 360
Fax: 021/222 4093

contact@edituranicol.roDictionare

Dictionar Roman-Englez, Englez-Roman

Autor: Alexandra Imbrisca

ISBN: 978-973-7664-23-5

Anul: 2010

Pagini: 736

Format: 13/20 cm

Disponibilitate:1

Pret: 16.5 lei 11.55 lei

Cantitate:

Una din cele ase limbi oficiale ale Naiunilor Unite, limba englez este denumit adesea i „limb global". Ea este dominant pe plan internaional, n mai multe domenii, lucru care este evident dac facem referire la numrul mare de cuvinte englezeti din domeniul comercial i IT care au intrat n vocabularul limbii romne ca neologisme.
Cunoaterea limbii engleze este vital pentru angajarea n anumite profesii, de aceea se recomand cunoaterea ei, cel puin la un nivel de baz.
Acest dicionar se adreseaz celor care s-au hotrt s nvee sau s aprofundeze cunotinele de limb englez. Vocabularul a fost ales n principal n funcie de frecvena cuvintelor n conversaiile de zi cu zi, la coal sau acas i include expresii uzuale pentru care s-a realizat traducerea prin echivalente din punct de vedere stilistic. Au fost selectate i o serie de cuvinte, cu o frecven destul de rar n limbajul comun, dar care sunt des ntlnite n domenii precum: tiine, divertisment, afaceri, comunicare, etc. Seciunea englez - romn include transcrierea fonetic a cuvintelor pentru a permite o corect asimilare i recunoatere a termenilor.
Cuprinznd un numr de peste 50.000 de cuvinte i expresii, acest dicionar este suficient de cuprinztor pentru a fi utilizat nu doar de elevi, ci i de studeni i alte categorii de utilizatori, nceptori sau avansai. Uor de utilizat, el este un sprijin de ncredere n provocarea pe care o reprezint nvarea limbii engleze.

© 2020 Editura Nicol | Design