Editura Nicol

Coșul dvs. conține produse în valoare de 0 lei Vezi coș
Editura Nicol

Contact

Editura NICOL
Str. Al. Depărățeanu 29-31
Sector 1, București

Tel: 0752 205 360
Fax: 021/222 4093

contact@edituranicol.ro

Dictionare

Dictionar Francez-Romana; Roman-Francez

Autor: Anca Mircea

ISBN: 978-973-7664-80-8

Anul: 2010

Pagini: 688

Format: 13/20 cm

Disponibilitate:Noutate

Pret: 16.5 lei 11.55 lei

Cantitate:

Dictionar Francez-Romana; Roman-Francez

Cuvânt înainte

Limba franceză, limba unei mari civilizații și culturi, a fost intens utilizată și studiată în secolele trecute. La noi însă, cu timpul a mai pierdut din adepți mai ales în perioada regimului comunist. Dar din momentul în care România a fost declarată țară francofonă, studiul limbii franceze s-a revigorat în școli și deasemenea a început să prezinte interes și pe plan individual odată cu deschiderea granițelor.
Franceza este una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene, dar și o limbă de circulație internațională.
Conținând un numar de peste 35.000 de termeni, dicționarul de față se adresează atât începătorilor cât și celor care au deja cunoștințe de limbă franceză și doresc să se perfecționeze.
S-au evitat pe cât posibil arhaismele și regionalismele, termenii tehnici și cei de specialitate pentru o mai ușoară utilizare a dicționarului. Scopul acestuia este de a ușura înțelegerea textelor din maualele școlare și de a facilita utilizarea unui limbaj adecvat în conversațiile din viața de zi cu zi.
Sperăm ca acest dicționar să se dovedească un instrument util de lucru pentru toate categoriile de persoane care încep să descopere frumusețea limbii franceze prin studiu.

© 2010 Editura Nicol | Design