Editura Nicol

Coșul dvs. conține produse în valoare de 0 lei Vezi coș
Editura Nicol

Contact

Editura NICOL
Str. Al. Depărățeanu 29-31
Sector 1, București

Tel: 0752 205 360
Fax: 021/222 4093

contact@edituranicol.ro

Dictionare

Dictionar Roman-Englez, Englez-Roman

Autor: Alexandra Imbrisca

ISBN: 978-973-7664-23-5

Anul: 2010

Pagini: 736

Format: 13/20 cm

Disponibilitate:1

Pret: 16.5 lei 11.55 lei

Cantitate:

Una din cele șase limbi oficiale ale Națiunilor Unite, limba engleză este denumită adesea și „limbă globală". Ea este dominantă pe plan internațional, în mai multe domenii, lucru care este evident dacă facem referire la numărul mare de cuvinte englezești din domeniul comercial și IT care au intrat în vocabularul limbii române ca neologisme.
Cunoașterea limbii engleze este vitală pentru angajarea în anumite profesii, de aceea se recomandă cunoașterea ei, cel puțin la un nivel de bază.
Acest dicționar se adresează celor care s-au hotărât să învețe sau să aprofundeze cunoștințele de limbă engleză. Vocabularul a fost ales în principal în funcție de frecvența cuvintelor în conversațiile de zi cu zi, la școală sau acasă și include expresii uzuale pentru care s-a realizat traducerea prin echivalente din punct de vedere stilistic. Au fost selectate și o serie de cuvinte, cu o frecvență destul de rară în limbajul comun, dar care sunt des întâlnite în domenii precum: științe, divertisment, afaceri, comunicare, etc. Secțiunea engleză - română include transcrierea fonetică a cuvintelor pentru a permite o corectă asimilare și recunoaștere a termenilor.
Cuprinzând un număr de peste 50.000 de cuvinte și expresii, acest dicționar este suficient de cuprinzător pentru a fi utilizat nu doar de elevi, ci și de studenți și alte categorii de utilizatori, începători sau avansați. Ușor de utilizat, el este un sprijin de încredere în provocarea pe care o reprezintă învățarea limbii engleze.

© 2010 Editura Nicol | Design