Editura Nicol

Coșul dvs. conține produse în valoare de 0 lei Vezi coș
Editura Nicol

Contact

Editura NICOL
Str. Al. Depărățeanu 29-31
Sector 1, București

Tel: 0752 205 360
Fax: 021/222 4093

contact@edituranicol.ro

In afara colectiilor

Hrana buna vs. Hrana rea

Autor: Maggie G. Robinson

ISBN: 978-973-7664-46-4

Anul: 2011

Pagini: 344

Format: 16,5x23,5cm

Disponibilitate:1

Pret: 29 lei 20.3 lei

Cantitate:

Hrana buna vs. Hrana rea

Carbohidratii si grasimile sunt otrava nutritiei. Toate dietele va sfatuiesc sa le scoateti din meniu, dar unii carbohidrati si unele grasimi sunt esentiale pentru sanatatea fizica si mentala.
Hrama buna vs. hrana rea va dezvaluie diferentele dintre carbohidratii si grasimile sanatoase si nesanatoase dar si ce mancari ar trebui sa evitati si ce mancari sa alegeti.
In aceasta carte veti descoperi:

- Cele mai bune surse pentru carbohidratii buni
- Diferitele tipuri de grasimi si cum va afecteaza corpul
- De ce organismul functioneaza mai bine glucoza din carbohidrati decat cu cea din proteine
- Plusurile si minusurile inlocuitorilor de grasimi
- Cum o dieta bogata in fibre poate preveni imbolnavirea si va poate mentine greutatea
- Puterea vindecatoare a acizilor grasi omega 3
- Efectele carbohidratilor buni asupra mintii:reducerea anxietatii, imbunatatirea memoriei si multe altele
- 25 de carbohidrati - de la mar la iaurt
- Retete cu carbohidrati si grasimi bune...si multe altele.


Maggie Greenwood-Robinson este autoarea bestsellerului The Biggest Loser (New York Time), specialista in nutritie, avand un doctorat in consiliere nutritionala si fiind una dintre cele mai apreciate autoare in domeniul medicinei si sanatatii.

© 2010 Editura Nicol | Design